Welkom op de website van Alcides Baarlo

Judovereniging Alcides Baarlo 40 jaar

Alcides Baarlo is een judovereniging voor regulier en A judo.

Dit jaar bestaan we 40 jaar. Ter gelegenheid van ons jubileum organiseren wij op 6 oktober 2018 samen met Judo Vereniging Stoffels een judo clinic. De clinic wordt verzorgd door niemand minder dan Juul Franssen en Richard de Bijl, twee toppers uit de internationale judo wereld.In 2017 won Juul Franssen goud op de Grand Prix in Den Haag. In september van dit jaar heeft zij op de Wereld Kampioenschappen in Bakoe een bronzen medaille gewonnen. Dit maakt de clinic extra speciaal. Na haar clinic is er de mogelijkheid om haar te feliciteren en een handtekening van Juul te bemachtigen.

Richard de Bijl, 8e dan, is de man die het Kodokan Judo in Nederland weer op de kaart gezet heeft. Volgens kenners is hij de allerbeste leraar van Europe en volgens Japanners zo goed dat ze helemaal vanuit Japan afreizen om in Nederland van Richard judo te leren. Richard is niet alleen een voorbeeld voor vele judoka's maar ook voor vele judoleraren.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de trainer van je eigen club of met de organisatie

.Ons laatste nieuws vind je op

Om de actuele privacyverklaring te lezen, met informatie over hoe Judovereniging Alcides informatie verzamelt en gebruikt, klikt u hierspecial needs judo judo judoka's judoclub sport g-judo
beweging wedstrijden Baarlo
Maasbree Peel en Maas Noord-Limburg
Limburg
vereniging club opvoeding
judo judoka's judoclub sport g-judo
beweging wedstrijden Baarlo
Maasbree Peel en Maas Noord-Limburg
Limburg
vereniging club opvoeding